Om aktiveringskoden

En aktiveringskode er en unik række med 20 bogstaver og cifre. Du indtaster en aktiveringskode på My Kaspersky for at aktivere Kaspersky Password Manager med et abonnement.

Din aktiveringskode er knyttet til din My Kaspersky-konto. Hvis din My Kaspersky-konto allerede har en aktiveringskode, der er gyldig for Kaspersky Password Manager, genkender programmet denne aktiveringskode, når du opretter forbindelse til My Kaspersky med denne konto.

Følgende programmer kan dele en aktiveringskode med Kaspersky Password Manager:

Hvis du forbinder Kaspersky Password Manager til en My Kaspersky-konto med et abonnement på et af disse programmer, kan du bruge Kaspersky Password Manager uden begrænsninger. Selv hvis disse programmer ikke er knyttet til en My Kaspersky-konto, kan Kaspersky Password Manager godkende deres aktiveringskode og overføre dem til My Kaspersky.

Din aktiveringskode kan gendannes, hvis du mister den efter programinstallering. Kontakt kundeservice, hvis du vil gendanne en aktiveringskode.